9 Kasım 2013 Cumartesi

Ünlüler ve Masonluk



Hemen dalıyorum konuya videoya bakalım Harun Kolçak ne demiş:



  Belli ki bu konuları araştıran bir genç arkadaşımız kolçak'a ''kolyeniz illuminati-masonik bir sembol neden takıyorsunuz?'' diye sormuş ve bu soru kendisine yöneltilen kolçak ''atarlı ergen''e bağlamış ve psikolojinin temel taşlarından olan ''ses yükseltip karşıdakini aşşağılayarak kendi suçunu bastırmak'' fiilini gerçekleştirmiş:

Peki:

-Muhattabının, haçlı seferleri-süleyman tapınağı-ra'nın gözü v.b. konular hakkında bilgisiz olduğu kanısına nasıl vardı acaba kolçak? Genelleme yapıyor, hepimizin; ''süprüntü bilgiler''le kendisini yargıladığımızı ve sağlam bilgilerimizin olmadığını nasıl çıkarttı kolçak?

-''Bu araştırmaları yapsınlar, öğrensinler sonra benim karşıma illuminatiyle gelsinler'' diyor. Bu konuların gurusu mu, prof.u mu acaba kolçak? Bizim araştırmadığımızı ve bilmediğimizi nereden biliyor?

- 1.09 'da ''herşeyi gören rabbin gözüdür bu - ra'nın gözü olarak mısırda sembolize edilmiştir bizim Türklerde de vardır'' diyerek manipülasyonun dibine vurmuştur. Vakit olsa ve aklına gelse nazar boncuğu ile bizim de bu sembole sahip çıktığımızı söyler kolçak. (şeytan da kötülüğü istemeden görev icabı yapan bir melek değilmi kolçak?)

- Kısaca kolçak burada doğru bilgiyi yamultarak ve süslü bir kılıfa sokarak ; ''bu sembol aslında yaratan Rabbin herşeyi gören gözünü sembolize eder'' diyerek yumuşacık ve sıcacık bir kılıf geçirmiştir ''küfür sembolü''ne.

Ve bakalım bir diğer ünlü isim zeki alasya mason olmasıyla ilgili nasıl da ''masonluk alice harikalar diyarıdır orada herşey çikolata ve şekerden'' demiş:

(başta ibadet hakkındaki sözleri önemli değil konu o diil 1:12 deki internet gazetesi görüntüsüne bakın)



(Videodaki haber sayfasını okuduysanız Metin Akpınar'la neden küstüklerini de anlayacaksınız zira Metin Akpınar delikanlıdır.)

not: Sizinde gördüğünüz gibi harun kolçak örneğinde konu ne olursa olsun ''ben bilirim, karşıdakiler bilmiyor, hiçbirşey bilmeyenler önce öğrensin ve ondan sonra benimle dans etsin'' türünden laflar ne kadar itici ve kibir dolu değilmi? Haklılık payı olsa bile bir insanı aşşağılık yapar bu laflar. Ve bu konuyu takip edenler bilir ki bunlar şeytanın silahı olan ''kibir'' dir. Diğer adı ego olan bu davranışı bırakalım. Bu konu veya hayatınızın her alanında bu tavrı bırakırsanız inandırıcılığınız ve muhattap alınma gücünüz artacaktır. Hiçbir insan ''ben bilirim sen bilmezsin'' tavırlı birini dinlemez. 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ayıkıyormusun?