9 Kasım 2013 Cumartesi

İtibar Vermek, İtibarsızlaştırmak Üzerine





 Bu sistemin en büyük silahlarından birisi de birine veya bir kuruma, olaya itibar ekleme veya o itibarı alaşşağı etmektir. İnsanların gözünde ne yazıkki birinin söylediklerinin özü, ve yaptıklarının niteliği değil, nasıl söylediği (politikacıların seçim konuşmaları) veya duruşudur (one minute dedi sinirli bi şekilde baktı. :) )

Siyonist sistemde de medya, internet silahları tarafından istenilen bigi çürütülebilir, itibarsızlaştırılabilir, milletin gözünde değeri düşürülebilir, içi boşaltılabilir.
BU nasıl yapılır? Tamamen psikolojiye oynanarak.

Bir insanın kafasındaki en değer verdiği duygularını yok etmek mümkündür. Kafasına lazer ışını, radyasyon vermenize de gerek olmadan.. Medya, moda, internet, eğitim v.b. yollarla dört koldan saldırır, hergün karşısına çıkan herşeyde bu bilgiyi küçük düşürecek 0.005 oranında bile karşı bi etki yaparsanız, günler geçtikçe bu 0.005 oranındaki karşı etki yuvarlanan bir kartopu gibi büyür, Çığ olur.

Bahsettiğimiz din istismarı da böyle gerçekleştiriliyor. Artık Tv, gazete ve dergilerin yerini genele olarak internet aldı. Ve internet çok daha gelişmiş bir propoganda aracı. Çünkü diğer medya organlarının tüm etkilerini barındırdığı gibi çok daha etkili. Bilgiye siz kendi isteğinizle gidiyorsunuz.

Konuya girelim. Face’  deki gruplardan bahsetmiştim. İnciye ait tüm caps v.b. grup ve ateizmle ilgili gruplar espri, tespit, karikatür, liseliler arasında moda olan lafları kullanarak takipçi çeker. İnsanlar espriler için sayfayı beğenir ve takip etmeye başlar. Face sistemi nedeniyle paylaşılan tüm yazı, fotoğraf ve videolar tüm beğenenlerin ana sayfasında görüntülenir. Yani bunları illaki göreceksiniz..

Espri ve şaka kısmı iyi güzel. Ancak bu esprilerin, paylaşımların yavaştan nereye doğru gittiğini görmek gerekir. Sarıklı ve cübbeli hocaların ş.siz olsalar bile espri malzemesi yapılması bilinç altına ''dinden bahsediyorsa şakirt, ş.siz, kale alınmayacak insan, cahil'' yaftalarını yapıştırır.

Neden baykuşu ''reis'' yaptıklarını, ona mükemmel bir itibar verdiklerini anlıyorsunuzdur. Bohemian Groove ' da baykuş put'una tapılır.

Örnek verelim. Bir mafya filmi izliyorsunuz. Mafya babası pisliğin önde gideni. Uyuşturucu çekiyor, hatunlar geliyor gidiyor, masum fakirlerin emeğini çalıyor, çocuklara işkence yapıyor vesaire.. Ama duvarında Kuran var. Ve adam namaz kılıyor. Siz ''bu adam ş.siz din de ş.sizlerin işi'' demeseniz bile beyniniz bu iki imajı kopyalar ve bilinçaltında saklar. Ve ilk muhabbeti geçtiğinde din kafanızda imajı bozuk bişey haline gelecektir. İtibarı yerle bir olacaktır. Bu tek filmle olmaz tabi yıllarca birçok alanda buna benzer örnekleri yaşamalısınız.

O adam dini uygulayınca, özellile de lise 1 çağlarındaki gençlerin kafasında Pislik adam = Din olur.
İnşallah-maşallah hoca da bu yüzden vardır. Cübbelide. Dinci politikacılar da. İçi boş dini programlar da. Tüm tarikatler de.

Size tek bişeyi düşündürmek için Din kötüdür. Savaş ve ayrılıkların sebebi dinlerdir.

Ama gerçek böyle değildir.

Bu propogandayı ve pazarlamayı en fazla nitelikli yayma alanı internettir. Çünkü interneti isteyerek, ilgi besleyerek takip ediyorsunuz. Ben kendi adıma tüm gruplardan beğeniyi kaldırdım.
Bu grupların ve sayfaların sistemi bu şekilde çalışır.

Espri, şaka, din ve milli laflarla beğeni topla -> Paylaşımlarla masum espri sayfası ol->Paylaşımların niteliğini yavaştan dinden soğumaya yönelt ancak bunu belli etmeden.->Beyin yıkama programına hoşgeldiniz.

En büyük test de bu kadar çabaya ve plana rağmen inancınıza daha çok sarılacakmısınız? Yoksa kendinizi akıntıya bırakıp inanmayacakmısınız?

Bu çağın en büyük amacı insanları öyle yada böyle bişekilde dinlerinden ve Allah'a olan bağlılıklarından uzaklaştırmak, ve sahipsiz koyun haline getirmektir.
Silahlı bir çoban, kurdun en büyük düşmanıdır ve koyunlardan uzaklaşmalıdır. Sonra tüm koyunlar kolay av haline gelecektir.


Siyasetle ilgim olmaz. Ancak bu örneği itibarsızlaştırmayı çok iyi vermesi sebebiyle veriyorum.

Türk silahlı kuvvetleri bildiğiniz gibi yıllar önce ''ergenekon'' adı takılmış olan bir davalar süreciyle yargılanmaya başlandı. Silahlar çıktı toprak altından, subay, astsubaylar gözaltına alındı vesaire.
Dönemin Genelkurmay başkanı İlker Başbuğ: ''o silahlar TSK envanterine ait değil'' dedi. Yani silahlar bizim değil demesine rağmen silahlar Türk Askeri'ne aitmiş gibi, bir suç için kullanılacakmış gibi medyada haberleri verildi..

Bu çabalar TSK'yı itibarsızlaştırmak için yapıldı ve gerçektende insanların askere güveni 10 sene öncesine göre düşük. Üstelik ''ergenekon'' kelimesi de bilerek seçilmiş olmalıdır. Çünkü Ergenekon; Türklerin bilinen ilk topluluk haline gelip milletleştiği düşünülen Ural-Altay dağları civarındaki bölgenin adıdır.

TSK'nın yargılanma sebebi: darbe yapmak istemesi.
Bulunan (!) silahlar: LAW silahı, roketatar ve el bombaları.

Asker darbe yapacak ve meclisi bombalayacak??? Komik değilmi?

Askerin itibarsızlaşması için uzman çavuş ve astsubayların tecavüz suçu işlediği haberleri döner medyada.. Doğuda uyuşturucu ticaretine karıştıkları söylenir..
Darbe falan yapılmayacak olmasına rağmen TSK ''düşman'' olarak gösterilir..
En son gezi olaylarında da hiç gereği yokken şehre jandarma kuvvetleri getirilir ve polisle aynı safta görüntülenir. (Jandarma şehir merkezlerinde görev yapmaz polis yapar.) 



Dinin yanında Milliyet bilinci de düşürülüyor. Sizi siz yapan, kişiliğinize ait en değerli duygular itibarsız, çocuk oyuncağı haline getiriliyor. Olay bu.

İtibarsızlaştırma çabaları örneklerinden birini okudunuz.

Ateizme din demek ona itibar kazandirmaya calismak demektir. Psikolojik olarak ateizmi saglam biryere koymaya calismak da misyonerlerin cabalari arasinda. Ateizmin ideolojik olarak ne oldugunun bir onemi yok markasina yada ambalajina degil de icerigine bakarsak ateizm, tam anlamiyla bosluk, inancsizlik demektir. Yada yaradanin varligini bildigi halde tanimamaktir. Insanlari dinleri ve milliyetine inancsiz hale getirme cabalari bugun artik gozle gorulur hale geliyor. Hicbirseye inanmayan, tutunacak dali olmayan insan ucurumdan dusmeye mecbur kalir. Gun gelecek tv lerde alenen "simdiye kadarki savas ve kotuluklerin sebebi hep din ve ayri milletlerdi gelin birleselim kardesce yasayalim" diyecekler. Duygusal insanlar bu tuzaga dusecekler. Iyi bisey sanarken en buyuk yalani gormeyecekler bile..

 İçinde bulunduğumuz zaman ‘’en büyük yalanlar’’ zamanıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ayıkıyormusun?