9 Kasım 2013 Cumartesi

Ne Olacak Da Bitecek



   Bir soru-cevap tadında yazı daha. Forumda gördüğüm en yoğun sorular ve benim yakaladığım cevaplar. Tanıdığım tek hayat kullanma kılavuzu Kuran'da herşeyin cevabını bulmak mümkünken başka kaynak aramadım bu tür bir yazı için.

Ne olacak da bu İsrail soyu yenilecek? Ne yapabiliriz ki?

Bu soruyu soranlar çoğaldı doğal olarak. İlk önce korkmayacaksın. ‘’onlar şöyle güçlü böyle güçlü’’ laflarını ağzına sakız yapmaktan vazgeç. Bu soruların cevapları konusunda bakalım Kuran ne diyor? :

Ali İmran:
139. Gevşemeyin, tasalanmayın. Eğer inanıyorsanız üstün olan sizsiniz.

142. Yoksa siz, Allah içinizden uğraşıp didinenleri seçmeden, sabredenleri seçmeden cennete gireceğinizi mi sandınız?

Bakara:

191. Onları yakaladığınız yerde öldürün; onların sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. Fitne, baskı ve bozgunculuk, öldürmekten daha kötüdür. Mescid-i Haram’da, onlar sizinle çarpışmaya girinceye kadar siz de onlarla çarpışmaya girmeyin. Eğer sizinle çarğışmaya girerlerse siz de onları öldürün. İşte böyle verilir küfre sapanların cezası!

169. Allah yolunda öldürülmüş olanları ölüler sanma sakın. Hayır! Onlar diridirler. Rablerinin katında rızıklandırılıyorlar.

170. Allah’ın, lütfundan kendilerine verdiğiyle sevinçlidirler. Ve arkada kalıp kendilerine katılmamış olanlara şunu müjdeliyorlar: Onlar için korku yoktur; tasalanmayacaklardır onlar.

200. Ey iman sahipleri! Sabredin, sabır yarışı yapın, nöbet tutarak savaşa hazırlıklı bulunun ve Allah’tan korkun ki, kurtuluşa erebilesiniz.

Nisa:

75. Size ne oluyor da Allah yolunda ve ‘’ey Rabbimiz, bizi, halkı zulme sapmış şu kentten çıkar; katından bize bir dost gönder, katından bize bir yardımcı gönder’’ diye yakaran mazlum ve çaresiz erkekler, kadınlar, yavrular için savaşmıyorsunuz!

76. İman edenler Allah yolunda savaşırlar. Küfre sapanlarsa tağut yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarıyla savaşın. Hiç kuşkusuz şeytanın tuzağı çok zayıftır. (tağut: put)


'' Peki biz burada ne yapıyoruz? Anca konuşuyoruz. Klavye illuminaticiliği yapıyoruz..'' Diyenler de var:

Ankebut:

58. İman edip barışa yönelik işler yapanları, altlarından ırmaklar akan cennetin görkemli odalarına yerleştireceğiz. Sürekli kalacaklardır orada. Ne güzeldir iş yapıp değer üretenlerin ödülü!

Zumer:

9. ‘’Hiç bilenle bilmeyenler eşit olurmu? Ancak gönül ve akıl sahipleri düşünüp ibret alır’’

18. Onlar ki, sözü dinler de en güzeline uyarlar. İşte bunlardır, Allah’ın kılavuzladıkları; işte bunlardır, akıl ve gönül sahipleri.

''Peki diyelim böyle bir sistem var neden bu kadar güçlü adamlar bizim bunları konuşmamıza izin versin? İnternette ellerinde, neden onların açıklarını yakalayabiliyoruz?'' (en sevdiğim..)

- Biz asırlık çabalar sonucu Mescid-i Aksa bölgesinde yeniden Süleyman mabedini kurmalı, yıkılacak olan Mescidi Aksa yerine inşa etmeliyiz. Ve sahte mesih tüm Dünya'ya oradan hükmedecektir. Bu savaş veya fikir birliğiyle olacaktır. (Tek dünya devletinin kabulü)

- Tüm Dünyayı tehdit edecek ortak bir düşmana karşı tüm milletler birleşecek ve tek devlet olarak mücadele edilecektir. Ve tüm güçleri elinde barındıran israil bu güce önayak olacaktır.

Bunlar siyon protokollerinin içindeki maddelerden ikisi. Peki ben bunları nereden buldum? CIA'de dayım var. :)  yakında ‘’Protokoller’’ yazısı gelecek

Tek dünya devleti aleni olmalı. Yani herkesin gözü önünde açıkça ilan edilebilmeli ki amacına ulaşsın. Yoksa ne anlamı kalır? Herkesin bileceği birşey ama kimsenin karşı çıkamayacağı şekilde. Anlaşıldımı?

Şimdiye kadar asırlardır yeraltından güçlenip lobi faaliyetleriyle ve gece gündüz çalışarak bir yerlere gelmeyi hedeflediler. Bu süreç gizli olmalıydı, anlaşılırsa insanlar direk tepki verirlerdi. Bunu sağladılarmı? Sağladılar. Her devletin kilit koltuklarında oturanlar yahudi veya yahudi uşağı siyonistmi? Evet. Artık gizliliğe gerek kalmadı.

Masonluk sistemi de fiilen olmasa da anlayış bakımından çökmüştür. Faaliyetleri artık balo ve davetler verip birbirlerine sör-beyefendi diye hitap edip goygoyculuk oynamak. Çünkü gerek kalmadı artık. Aleni olması lazım sistemin. İnternet senelerdir var ancak biz bu bilgilere birkaç senedir sahibiz. Çünkü artık ayan beyan göstermeliler hüküm gücünü.

Bizim bu bildiklerimiz de bunun altyapısıdır. İlk önce propoganda yayılıyor. Ardından tehdit sahnelenecek ve ''tehdide karşı tek yumruk olalım'' dendiğinde çoğunluk bunu kabul edecek. ''Ve tek devlet olalım'' dendiğinde insanların çoğu şunları söyleyecek: ''zaten öyle olmaya doğru gidiyorduk normal birşey'' - ''zaten sınırlar bizi bölmedimi?'' - ''insanları bu sınırlar parçaladı'' - ''savaşlar dünyayı çizgilere böldüğümüz için oldu''... ''Starciks'de kahve keyfi...''

Bize milliyetçiliğin boş olduğunu, vatanseverlik, din kavramlarının savaştan ve yıkımdan başka bişey getirmediğini şimdiden fısıldıyorlar. Ünlülerin magazin programlarında ağızlarını eyerek ''emmmm ben dünya vatandaşıyım. benim vatanım bütün dünya ve halkların kardeşliği..'' dediklerini anımsayın. Bunu tabiki ünlüler söyleyecek çünkü kitlelere ulaşmanın en kolay yolu Tv'deki kuklalardır. İnsanlara çok kolay kabul ettirebilirler bu düşünceyi çünkü ne de olsa savaşların kaynağı ülkelerin arasındaki sınır çizgileri değilmi?

Bu büyük tuzağa düşenler yarın ''tek dünya devletini kurmamız lazım ufolar, uzaylılar, cinler, meteorlar v.b. bizi tehdit etmektedir.'' dendiği zaman hiç düşünmeden kabul edecekler. İnsanları zaten para, iş, aile dertleriyle boğarsan, çaresiz bırakırsan kendisi bişeyler yapacak güç bulamayacağı için ''benden güçlü madem beni korusun'' der.



Onlar çok mu güçlü (?)
Bakalım kim güçlüymüş?


Müminun:

51. Şu bir gerçek ki, biz resullerimize ve iman edenlere, hem dünya hayatında hem de tanıkların ayağa kalkacakları gün mutlaka yardım edeceğiz.

Haşr:

13. Onların gönüllerinde, korku bakımından siz, Allah’tan daha zorlusunuz. Bu böyledir, çünkü onlar anlamayan bir topluluktur.


Çoğunlukla ateistler tarafından savunulan ''Allah varsa bu savaşlar, kötülükler niye var?'' tezi için antidepresan:

Muhammed:

31. Andolsun, içinizden gayret gösterip didinenlerle sabredenleri bilinceye kadar, sizi belalarla imtihan edeceğiz. Haberlerinizi de eleyip tarayacağız.

''Onlar çok iyi birlik olmuşlar çok güçlü ve tüm imkanlara sahipler ve birbirlerini koruyorlar'' öylemi?:

Haşr:

14. Onlar sizinle toplu halde değil ancak müstahkem kaleler içinde yahut duvarlar arasından savaşabilirler. Onların kendi aralarındaki problemleri, çıkmazları çetindir, ciddidir. Sen onları birlik, beraberlik halinde sanıyorsun, oysaki onların kalpleri darmadağınık, parça parçadır. Böyledir; çünkü onlar akıllarını işletmeyen bir topluluktur. (müstahkem: dayanıklı, sağlam)


Bizi ''üç harfli, aman ha çarpar, aman ha musallat olur..'' cart curt diye korkuttukları cinlere bakalım şimdi de.. Cinler de bizim gibi veya hayvanlar gibi bir canlı alemi biliyorsunuz. Renkleri çizgi filmlerdeki gibi mavi mi bilmiyorum. Ancak aralarında tıpkı insanlar gibi iyi de var kötü de.. Bu karşımızdaki düşman arkadaşlar basın yayın organları veya çeşitli bilgi kaynaklarında şeytanı (iblisi) ''melek'' olarak tasvir ediyor ve'' kötülük rolünü istemeden görev icabı yapan, aslında bir melek olup Allah'ın katında onun sadık görevlisi'' olduğunu dikte ediyorlar..


İşte burası çok güzel bakalım Kuran dinleyen dürüst cinler ne demişler aynen Kuranı Kerim'den alıntı:

Cin:

1. De ki: ‘’Cinlerden bir topluluğun dinleyip şunu söyledikleri bana vahyolundu: ‘’Gerçekten biz, hayranlık verici bir Kur’an dinledik’’

2. ‘’Doğruya ve hayra kılavuzluyor. Biz de inandık ona. Artık Rabbimize hiç kimseyi asla ortak koşmayacağız.’’

3. ‘’Rabbimizin adı, kudreti, işi, gayreti çok yücedir. O ne bir dişi dost edinmiştir ne de bir çocuk.’’

4. ‘Doğrusu bizim beyinsiz, Allah katında saçma lakırdı ediyormuş.’’

5. ‘’Biz sanmıştık ki, ne insanlar ne de cinler Allah hakkında asla yalan söylemezler.’’

6. ‘’Gerçek şu ki, insanlardan bazı erkekler, cinlerden bazı erkeklere sığınırdı da onların şımarıklık ve azgınlığını arttırırlardı.’’


Doğrusu bizim beyinsiz! Doğrusu bizim beyinsiz! Doğrusu bizim beyinsiz! Doğrusu bizim beyinsiz! Doğrusu bizim beyinsiz! Doğrusu bizim beyinsiz!

Tüm iyi cinlere benden çay! Lucy' ye yok!.. (Lucifer'i kısaltınca kız ismi oluyormuş
)

 Burada görüyoruz ki kendi aleminde bile aşşağılık bir yaratık lucy. Ancak bazı insanlar ona tapınmakta iman seviyesindeler. Düşünün onların acınası hallerini..
Düşünün onların azabının miktarını. Düşünün onların öteki dünyada nasıl olacak bizim altımızdaki mertebeleri.

Burada veya başka forumlarda bu konuyu okuyan, araştıran herkes akıllı adamdır. Aklını işletebilen insandır. Burada ''Hadi canım paranoyaksınız'' diyenler bile akıllı adamdır. Hiç değilse sorgulamıştır. Ve forumu takip etmektedir. Sorular sormaktadır. Bizim kurtaramayacağımız kimseler: Sormadan otomatik pilota alıp sürüklenelerek yaşayan montofon cinsinden insanlar.

Onlara ne yazıkki yapacak birşey yok. Ne kadar konuşursak konuşalım kulaklarının duymaz olduğunu, gözlerinin görmez olduğunu, kalplerinin hissetmez olduğunu Kuran da bize söylüyor. Onların öteki dünyadaki halleri Allahın lütfuna kalmış bir olaydır.

Biz bize dayatılan sistem içinde sistemin tam tersine yaşayarak kurtulabiliriz onların öğretilerinden, hayat tarzı dayatmalarından. Amerikan şarkılarının %80 inde ''lose yourself'' emir kipi vardır. ''Kendini kaybet'' ''Kontrolü bırak''... Kontrolü bırak ve uyuşturucu çek, absinte iç beynin zaten pek düşünmüyor iyice uyuşsun. Bunun ilerleyen levelleri; Biz ne versek anında kabul et.. Bizim müridimiz ol. Şeytanın ordusuna katıl.. Bu olay böyle.

Bunların tam tersini yapmak doğru olacaktır. Normal bir insan olarak. İyilik ederek. Trafikte bi ''höt'' diyene hemen haydarla koşmayıp ''hadi işine kardeşim'' diyerek. Yoldaki teyzeyi karşıya geçirerek. Yazın sıcağında su bulamayan sokak hayvanına su vererek hatta iki okşayıp severek. Cebinde fazladan iki lira varsa birini yoldaki bi fakire dilenciye vererek.. V.b. adam olunur.

''Ayfonun, semsungun yenisi çıkmış alacam'' ''onda var bende de olsun'' ''forumda bişey yazdım arkadaşlara haber vereyim de beğensinler yorum yazsınlar millet de beni bişey sansın'' ''kız istiyorum ama iki ayda bir değişeninden istiyorum'' ''yer çekimsiz ortamda çilek yiyim ama muz gibi gelsin''

Bunlarla hiçbişey kazanamayacağımız gibi önemli bişey kaybederiz. Bizi biz yapan birşey. Kişilik.

  Bu konuyu okuyup da umutsuzluğa düşen, ''onlar çok güçlü'' fikrine kapılan ve strese giren arkadaşlara :

Nur Suresi:

55. Allah; sizin, iman edip barışa yönelik iyilikler yapanlarınıza şu vaatte bulunmuştur: Onlardan öncekileri hükümran kıldığı gibi onları da yeryüzünde mutlaka hükümran kılacak. Onlar için beğenip seçtiği dinlerini yine onlar için güç kaynağı yapacak, onları korkularının arkasından mutlaka güvene ulaştıracak.

57. Sakın o küfre sapanların, yeryüzünde aciz bırakıcı güçler olduklarını zannetme. Varacakları yer ateştir onların. Ne kötü dönüş yeridir o, ne kötü!

Furkan Suresi:

44. Yoksa sen bunların çoğunun işittiğini, akledip düşündüğünü mü sanıyorsun! Onlar hayvanlar gibidirler, hatta yolca, hayvanlardan da şaşkındırlar.

63. Rahman’ın kulları, yeryüzünde böbürlenmeden/rahatsız etmeden yürüyen kişilerdir. Cahiller onlara hitap edince, ‘’selam’’ derler.


Şuara Suresi:

95. İblis orduları toplu haldedir.


Muhammed Suresi:

35. Gevşemeyin, üstün durumda olduğunuz halde antlaşmaya davet etmeyin. Allah sizinledir; amellerinizi asla yitirmeyecektir.


                                                   İstanbulda bir tramvay istasyonu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ayıkıyormusun?