9 Kasım 2013 Cumartesi

Genel Tekrar



Sözlü yapacam 

Madde madde yakaladığım bazı şeyler:

-ABD başkanlarının üçü hariç hepsi masondur.
Ulysses Grant (Hakkında çok bilgi yok o yüzden şüpheli)
J.F. Kennedy (Suikaste uğradığı yer Dallas’ta coğrafi derecesi 33 olan bölgedir)
Abraham Lincoln (Tiyatro salonunun 33 numaralı koltuğunda öldürülür)

-(Güya) Tanrılarından, güç aldıkları varlıklardan olan OSİRİS’ in sembolü tavşandır. Tavşan uyumaz. Ve baykuş.. Baykuşlar da gece uyumaz ve başını 360 derece çevirebilir. Onlar için hakimiyet ve gözetlemenin sembolüdür.

-Doların arkasında resmedilen piramit 13 katlı olmasından ayrı olarak 72 kerpiçten oluşur. 72 masonik öğretiye göre gücün sembolüdür.

-0’ derece boylamın Greenwich’ten geçtiği varsayılmasının nedeni İsrailin 33’ derece enlem 33’ boylamda olması içindir.

-Güney Afrika’nın da enlemi 33’ ve boylamı 33’ derecedir. Bu yüzden orada katliamlar yapılmış ve halk hala aç bırakılmış haldedir.

-Bermuda şeytan üçgeni denilen yerin içindeki bermuda adasının enlem-boylamı 33’-66’ dır. Orada uçakların düştüğü, gemilerin kaybolduğu yalanı, oraya kimsenin gitmesini istemediklerindendir. Orası onlar için eğlence merkezidir.

-Şeytanın sağ gözü yoktur. Sadece sol gözüyle görür ve playboy logosu olan tavşanın da sol gözü görünür şekilde resmedilir.

-Doların üzerinde bu kadar sembol ve amerika ile alakası olmayan şekil olmasına ramen amerikan halkı bunları bunca senedir sorgulamamıştır. Bu da onların üzerinde ne kadar psikolojik kontrol mekanizması çalıştığını gösteriyor.

-ABD başkanı george bush’un tam adı, gençliğinde; George Herbert Bush’du. Ancak babası adını George Walter Bush olarak değiştirmiştir. George Walter Bush ebced hesabında 666 ya denk gelir. (Ebced hesabı: Her harfin karşılığı bir rakamla sembollenir ve hesaplamada kullanılır. İsrailoğlullarının alfabesi olan ibrani harflerinin herbiri de bir rakamla eşleştirilir.)

-George Bush’un babası; ‘’oğlum ahir zamanın beklenen dikdatörüdür ve 7 yıl hükmedecektir’’ demiştir. Oğul Bush; 2000 yılından 2007’ye kadar hükümette kaldı. Onlara göre 2007 yılı tüm çabaların katlanarak hızlanacağı yıldır. Ve bu çabalar 2012 de doruk noktasına ulaşmıştır.

-Aşağıda görünen el heykeli, asırlar öncesi zamandan kalmadır. Binyıllardır iblis, baal, nagal, iştar v.b. isimleriyle putperestlerin tapınıp durdukları cismi farklı olan varlıklar aslında şeytandır. Şeytan insanlığın varolmasından bu yana farklı suretlerde insanlara etki etmeye çabalamıştır.

-Ve çindeki tarihi eserlerden biri. Aynı kültür aynı inanış. Ele dikkat. Şeytanın insanları etkilemesi ilk insan Hz. Ademden bu yana sürüyor. 









-Siyonistler ayin ve yükselme zamanlarında kötü cinlerden ve şeytandan lütuflanabilmek için ve şeytana olan bağlılıklarını göstermek için 40 gün 40 gece ayaklarına Kuran bağlayarak gezerler.

-Ve onların törensel adetleri arasında akrabaları ile cinsel ilişki veya tecavüz, küçük kız kurban etmek, kendi idrarlarıyla abdest almak v.b. vardır.

-Sonradan çıkan insan eseri dini inanışların hepsinin temelinde reankarnasyon (öldükten sonra tekrar tekrar başka vücutlarda dünyada yaşam) gelir. Budizm, hinduizm gibi öğretilerde reankarnasyon inancı insanlara aşılanır. Bu düşünceyi kabul edenler bir yaratıcıya otomatik olarak inancını yitirir.
Çünkü tekrar vücut bulunacak ve tekrar Dünya'ya gelineceği için bu dünyada iyi-kötü veya yardımsever olmanın bir önemi yoktur o kişi için. Hesap ve sorgu da olmayacağı için hesapsızca ve hoyrat yaşanabilir. Tecavüz, gasp, ensest ilişkiler, uyuşturucu, alkol, hak gasp etmek normalleşir.. Bu öğreti şeytanın insanlar için istediği yaşam şeklidir. Eski mısırda reankarasyonun sembolü Skarab böceğidir. Ölülerini gömen mısırlılar kazılmış mezardan böcekler dışarı çıktığında ‘’işte akrabamız böcek olup geri geldi’’ diyorlardı. Reankarnasyon inancı bu denli cehalete dayanır.


-Dikkat ederseniz ateistler, medya, siyonizm v.b. tarafından ''ilahi dinler yani İslam ve Hıristiyanlık hep eski kafa, baba ve dedelerden görülen saçmalıklar..'' v.b. şeklinde saldırıya uğrar.
Ancak insan eliyle hazırlanmış olan beşeri inançlar; Budizm, Hinduizm gibi suni dinler hiç saldırıya uğramaz, o dinlerin inananları hiç etki altına alınmadan inanışını sürdürür. Onlara hiç dokunulmaz. Nedenini hiç düşündünüzmü? Budizm kabalaya en çok benzeyen dindir. Ve onlar tarafından tasarlanmıştır.

-Budizm ve diğer beşeri dinlerde pozitiflik (pozitivizm) vardır. Yani herşey güllük gülistanlık, kimseye dokunma, kimse için mücadele etme, kötülük diye bir şey yok, hiçbirşey için toplanıp mücadele verme, otur kendini dinle.. v.b. esastır. Ancak günümüzde budistler barbarca ve canice topraklarındaki müslümanları katletmektedir. Ancak sadece müslümanları.. Hem kötülük diye bir şey yok demek, hemde canlı bir insanı yakmak tam da şeytanın öğretisine denktir.

-İnsanların elinden tek tanrı (Allah) inançlı dinlerini almak için o dinleri manipüle etmek ve en önemli kilit noktalarının itibarını alaşşağı etmek gerektiğini biliyorlar ve uygulamaya başalmışlardır. Örneğin Cihad ve şehitlik mertebesi.. Ülkemizdeki teröristlere son zamanlarda azdan yoğuna doğru yavaş yavaş ‘’şehit’’ denmesinin sebebi budur.
Terör eylemleri yapan alçak ve kişiliksiz tiplere şehit denirse, yetişen yeni neslin aklında ‘’şehitlik-şehadet’’ aşşağılık bir hal alacaktır. Bu psikolojik bir savaş yöntemidir. Şehitlik ve cihad gibi önemli noktalar silinirse dinin temelleri de yok edilir. Ve böylece din de önemsizleşecek hatta iğrenç bir şey haline gelebilecektir. Ancak iradesi sağlam ve pazarlama oyunlarına gelmeyen insanlar bu oyuna gelmeyecekler.
(Şeytan, Allah’a : Hepsini yolundan döndüreceğim, İmanlı kulların müstesna. Onlara ben bile dokunamam.)

-İran ve çoğu müslüman ülkelerde son zamanlarda ders kitaplarından ‘’şehitlik ve cihat’’ kavramları çıkartılmıştır.

-Hz. İsa ‘ da onlara; ‘’ey yılan nesli, ey peygamber katillerinin nesli’’ diye hitap etmiştir.

-Hz. Süleyman kudüste Allah’ın lütfunu istemiş ve orada adaletle hükmetmeyi dilemiş bir peygamberdir. Allah; onun isteğine cevaben cinleri kontrol etmek için bir öğreti, emrine verilmiş, boynundan kelepçelenmiş ve zincirlenmiş cinler, onun isteğiyle hareket edecek bir rüzgar ve ona bağlı bir halk nasip etmiştir. Emrinde 72 adet cin vardı, kuşlara hükmedebilirdi. (Sad.38/38: 37. Şeytanları da onun emrine verdik. Hepsi bina ustası ve dalgıçtı.) Kabala ve yahudilikte gücü sembolize eden rakam da 72’dir.

-Masonların kendilerini ‘’Free Mason’’ (Özgür mason) olarak adlandırmalarının sebebi; ilk atalarının Hz. Süleyman’ın emrinde ve hakimiyetinde kudüste bina ustası olarak çalıştırılmış olmalarıdır. Cinlerle birlikte köle olarak bina ustalığı yaptılar. Ancak ‘’biz köle değildik özgürdük’’ demek istemektedirler ancak bu doğru değil. Hz. Süleyman’ın emrinde ve hükmünde çalışan işçilerdi. Ve iddia ettikleri gibi ‘’duvar ustası’’ değil ‘’amele’’ sınıfında idiler. Ustaları olan ‘’Hiram’’ı 9 amele mason birleşip öldürmüşlerdir.

-Onlar büyü ve sihirle uğraşmayı sevdikleri dönemde karşılarına Hz. Musa çıkmış ve büyü ve sihirle cevap vermiştir.

-Cinler ve kötü şeytanlarla iletişim kurmayı öğrendikleri sırada Hz. Süleyman cinleri zincirlemiş ve emrinde çalıştırmıştır.

-Babası olmayan çocuk mucizesi istemişler ve bunun eski mısır tanrısı isis olduğunu sanmışlar ve o dönemde Hz. İsa babasız olarak dünyaya gelmiştir.

-13 rakamına büyük bir önem verirler onlar için kutsaldır. Kuran’da da müjdelenen İstanbul'un fethi daha önce birçok padişah tarafından denenmesine ramen 1453 yılında gerçekleşmiştir. Rakamları toplamı 13’tür.

-Onların sandığı 72 büyük gücün aksine asıl 72 büyük güç; kerbelada herşeylerinden vazgeçip canlarını veren İmam Hüseyin’in 72 sahabesidir.(yakınıdır)

-Tapınak şövalyeleri kudüste bozgunculuk yaptığı için dönemin dürüst papası ölüm emirlerini verir. Gerekçesi ise tapınak şövalyelerinin yaptıklarıdır: Küçük kızları hamile bırakmak, ölülerin küllerini yemek, şeytan cinlerle cinsel ilişki, eşcinsellik, şeytana tapınmak, cincilik. Bunlar kabala ritüelleridir.

-Bermuda Şeytan Üçgeni olarak adlandırılan bölgenin coğrafi olarak enlemi 33, bolamı 66 ‘dır. O yüzden kabalaya göre kutsaldır.

-2006’da tüm dünyadan eşcinseller beyt’ül Mukaddeste sokaklarda alenen yürüyüş yapmış ve her türlü gösteri yürüyüşünü engelleyen İsrail devleti onlara hiç dokunmamıştır. Hatta seneye de gelin demiştir.


Geçmiş sayfalarda bir arkadaş tokalaşma şekliyle ilgili bir soru sormuştu işte özel tokalaşma şekli:






-Son yıllardaki büyük yalanlar ve fitneler:


-Dinler arası diyalog (diyalog adı altında din ayrımcılığı)

-Kadın erkek eşitliği (asla eşitliği savunmayan feminizmle cinslerin arasını açmak)

-Halkların kardeşliği (ne zaman medyada halklardan bahsedilse aradaki farklardan bahsedilir)

-Çalışan hakları (sendikaların etkisizleştirilmesi. hakların silinmesi)

-Modernizm (yozlaşmanın süslü kılıfı)

-Küresel ısınma (büyük yalan. eğer yerküre ısınıyorsa bu da suni yöntemlerle..)

-Çift kutuplu Dünya (dünya asla çift kutuplu olmadı. tek merkeze bağlı farklı kollar diyebiliriz)

2 yorum:

  1. Gayet başarılı bir yazı.

    YanıtlaSil
  2. Top 5 casino site bonuses for beginners - LuckyClub Live
    Play slots online for free online luckyclub at Lucky Club with the best odds, with our top slots games, instant deposits and withdrawals, no deposit bonus codes

    YanıtlaSil

Ayıkıyormusun?