29 Kasım 2013 Cuma

Sembolizm


 Bu yazıda siyonistlerin, eski mısırda firavunun elinde zulüm görmeleri ve köle olarak kullanılmalarından itibaren geliştirdikleri ''sembolizm''i deşeceğiz.

 Yazının müziği de bu olsun  (sene 2003 dolayları. Ne oyundu be)

Siyonizm, Kudüs'deki siyon dağı ve bu dağ üzerindeki kaleyi, ve çevresini ''vaad edilmiş topraklar'' diye niteleyerek mutlaka israiloğullarına, siyonist yahudilere ait olduğunu belirtir. Onlara burayı kimin vaad ettiğini konuya hakim olanlar bilecektir. Ancak bu bir başka yazının konusu olacaktır. 

 Konuya vakıf olanlar bilirler ki siyonizmin anahtarları sembollerdir. Siyonizmin kurulduğu ve felsefi olarak bir kavram halini aldığı kabul edilen M.Ö. 1200 lü yıllar olsa da aslında bu kavramın çok daha öncelerden değişim geçirerek bugünlere kadar geldiği bir gerçektir.

 Siyonizmin kurulma nedeni olarak kudüste bir israil devletinin kurulması ve bu devletin kurulup güvence altına alınması için gereken herşeyin yapılması gösterilir. Yani Siyonizm bu amaç uğruna siyasi-politik-askeri-ekonomik olarak herşeyin yapılması için gerekli ''anlayış''tır.

 Ancak bu tanım Wiki'de bulabileceğiniz tarzda bir anlatımdır ki asla yeterli değildir. Sonuçta yahudiler o toprakları toplu konut yapmak için isteyen hırslı müteahhit Ali Ağaoğlu değildir.

 http://tr.wikipedia.org/wiki/Siyonizm

 Konuyu bilenler olarak bizler biliyoruz ki semboller, kurulduğu yıllardan bu yana insanlar tarafından farkedilmemesi gereken siyonist yahudiler ve onların sadık destekçileri bir takım gizli anlaşma teknikleri geliştirmişlerdir.
 Bu teknikleri de kabalistik tarzda şekil, yazıt, aritmetik hesaplamalar ile süslemiş, gizem ve okültik felsefi anlayış, laflar ile bezemiş, sadece kendilerinden olanların anlayacağı şekilde üzerini örtmüştür.



 Siyonizmin kendine hizmet amacı ile kurduğu ''Masonluk'' için geliştirilen ''birbirini tanıma'' amacı taşıyan özel selamlaşma ve tokalaşma tarzları, kitaplar ve yazıtlarla belgelidir. Bu belgeleri sadece mason localarına girebilen ''zengin'' ve ''elit'' kimseler görebilir(di) 




 Siyonizme hizmet edecek olan zengin kimseler çeşitli test ve inisiyasyon  (kabul edilme) törenleri sonrasında yüklü aylık aidat ödemeleri ile localara kabul edilir.

                           Ayda 2500 dolar ödeme yapacak yeni kardeşimize dostça merhaba diyoruz


Artık mason locaları 1700 lerde kurulduğu gibi bilinemez, yada 60 lardaki gibi yer altında çok gizli bir örgüt değiller.
 Özellikle 2000 'li yılların başında masonluk, siyonizmin kendini kontrollü bir şekilde ifşa etmesiyle  etkisiz, boş bir hal aldı. Masonluk şu anda belediyeye memur olarak girmek isteyen yakınlarına torpil yapan bir makama dönüştü.

Elit partiler verip ellerinde şarap kadehleriyle iki sırıtıp zengin görgüzüsü oynayan, parti bitip dağılınca birbirini çekiştiren tiplerden başka bişey masonlukta kalmamıştır.

                                                      Canım Kardeşim diye bi film vardı

 Masonluğun, siyonizm için ne ifade ettiğini, aslında zenginlerin nasıl birer araç olduklarını ''Protokoller'' yazılarında daha iyi deşeceğiz.

 Konudan sapmamak amacıyla masonluğu bitirelim.

  Semboller, siyonist anlayışa sahip kimseler için tarih boyunca birer anahtar görevi görmüştür. Bu anahtarlar siyonizm için gerekli sistemleri barındıran çeşitli kapıları açar. Bir toplantıda buluşan kimseler çevrelerine çeşitli el kol hareketleriyle sinyal gönderir. Bunu sadece o hareketin ne anlama geldiğini bilen kimseler anlar ve karşılık vererek ''bölgede yalnız değilsin'' mesajı gönderir. Localarda günlerce bu hareketin pratiğini yapan masonlar ''heryerdeyiz'' egosunu yaşarlar.

1800'lü yıllarda hıristiyanlığın içindeki yahudi papazlar göreve bağlılıklarını belirtmek için bu sembolizmi kullanırlardı.

Bu hareketleri o yıllarda ve sonrasında da bilenlerden başkası anlayamazdı. Ve bu sayede ''yerüstünde'' dahi olsalar anlayışlarını ve güçlenip yayılmalarını ''yeraltından'' gerçekleştirdiler.

 Artık konunun laçkalaşmış hale gelmesinden dolayı her film ve dizide veya popüler kültürün her alanında ''aha göz buldum - piramit var hehehe'' durumundaki genç ergen beyinler konunun dalgasındalar. Bunu biraz düşününce ben ''neden kendilerini ifşa ettiler?'' sorusunun yanıtlarından birini buluyorum.

 - Kendilerini kontrollü bir biçimde, önemsenmeyecek veya unutulacak şekilde ifşa ederek dünya çapındaki çoğu insanın ''hadi lan ordan öyle şeymi olur korkun diye yapıyorlar'' fikrine kapılmasını sağlamak.

Ancak bu fikir dahi,  neden tüm kültürlere bu sembolleri yaydılar? Neden her filmde veya yayında, araba ambleminde, ünlülerde, mimaride..şunda bunda sembolleri var? Sorusunu yanıtlayamıyor.

 Tarihin en eski dönemlerinden bu yana neden bu semboller heryerde? Sorusunu da bu yüzeysel cin fikirli abilerimiz veremezler.

 Artık çok paylaşıldı bu sembolizm dolu hareketler ancak görsel olması amacıyla şunları ekleyebiliriz:

 Şunu anlamalıyız ki; siyonizm ''ün'' kavramını kendisi kurgulamış, sistematik hale getirerek topluma sunmuştur. Yani evde annenin yaptığı keki yerken eline gitarı alıp ergen zihniyetiyle ''akdeniz akşamlarııeea'' diyerek Rockstar olamazsın. Justin Bieber de fakir ailesine bakmak için düğünlerde gitar çalarak müziğe başlamadı. (bu şahıstan ilk ve son kez bahsedişimdir)

 Taktik basittir; insanların arasından birazını destekle, ünlendir, sahne ışıkları ve görkemli sahnelerde sunumunu yap, sansasyonel haberler ve marjinal hayatını gösler önüne serecek medya organı hazırla (magazin) takip edilmesini, merak edilmesini, peşinde koşulmasını sağla.
 Tebrikler ''idol''ünüz hazır. Artık ünlünüzü ''hayat rolmodeli'' yaptınız. Kitleler onun gibi giyinecek, onun gibi yiyip içecek, onun aldığı eşyaları kullanacak ve en önemlisi o hayatını nasıl yaşarsa aynısını yapacak.


                                               Tek gözleri gölgede bırakılmış Beatles abileri





 İnsanı kopya koyuna çevirmek için uzaydan beyinlere alçak frekanslı lazer ışınları yollamanıza gerek yoktur. Beyin yıkama dediğimiz olay medya kolu ile bu şekilde kolaylıkla gerçekleştirilir. Medya size sık sık aynı cümleleri fısıldar;

- Kontrolü kaybet
- Anı yaşa
- Düşünme
- Oluruna bırak
- Kendi kaybeder sen dalgana bak
- Sen istersen herşeyi yaparsın

 Ünlüler canlı put'dur.   Herkes tam manasıyla tapınmasa bile en azından yaptığı bir hareketi beğense programa dahil olmuş demektir. Ve şunu anlamamız gerekli ki bu sistem herkesi tek bir çaba ile kesin olarak robotlaştırmayı öngörmez. Bunu da zaten yapamaz. Sadece ''Ünlü'' örneğinden gidersek; herkes Rhianna'nın klibini izledi diye dinden imandan çıkacak değildir. Ancak Rhianna'nın giydiği taytı ''kıçım açıkta'' düşüncesini unutacak şekilde rahatça giyen,  sevgilisiyle gözler önünde sevişmesini ''normal artık'' diye karşılayan beyinler böyle böyle hazırlanıyor. Bu düşünceler, bu tür  çabalarla ''normalleştiriliyor'' Ve bu sistemde ne kadar fazla insanın değerleri yozlaştırılırsa o kadar amaca ulaşılmış demektir.

 Amaçlanan;  ''örnekleştirilmiş'' ünlüler aracılığı ile manevi değerleri yıkarak yozlaşmayı ve yoz hayat kültürünü ''normal'' hale getirebilmektir. Ve çevrenize baktığınızda değerlerinden yoksun, manevi duyguları eksik, ancak materyal'e verdiği önem çok fazla (ayfonun yeni modeli, arabalar, para, lüks hayat..) olan insanların ne kadar çok olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz.
 Eğer ailenizde yaşça ve tecrübe olarak büyük amca, dede'niz varsa ona sorun. 70'li yıllarda bu yozlaşmış düzen ne seviyedeydi, şimdi ne seviyede. Eskiden ne kadar göz önündeydi bozuk düzen. Veya düzensiz yaşayan insan sayısı ne kadardı..

 İnsan hayatında yozlaşmaya sebep olmak tek bir amaç için yapılır:  Daha falza kişinin daha fazla günah işlemesi.


 Siyonist sistemin bir üyesi olan ve bundan dünya üzerinde az bir zevk sağlayabilen materyal faydalardan faydalanmak isteyen kişi veya kurumlar, şirketler siyonizmin sembol edindiği şekilleri ürettikleri ürünler, yayınlar, eşyalar ve hizmet logoları üzerinde göstermek zorundadırlar.

 Çünkü bu, içinde bulunulan sistemin imzasıdır. Bu sisteme biad (itaat) edeceğinin göstergesidir. Ve bu gösterge sık sık terkrar edilerek güven sağlanır.
 Güven elde eden kişi veya şirketler maddi desteğe boğulur. Büyür ve güçlenirler. Ve ilerde kullanılmak üzere geliştirilirler.

IBM computer
 
                                                Hamburger restoranının bu el işaretiyle alakası?
                                                               

 En popüler ve internete yayılan bilindik sembolleri piramit ve tek göz'dür. Piramit, siyonizmin katları, her katta alınan tecrübe ve son katlarda alınacak olan kabalistik büyü eğitimleriyle aslında siyonizmin neye hizmet ettiği öğretileri temsil eder. Piramitlerin Eski Mısırda inşaa edildiği ve nasıl mümkün olduğu konusunda çeşitli söylenceler vardır ancak tam olarak nasıl inşaa edildiği halen açıklanmamıştır.
 Piramit, sadece eski mısıra özgü değildir.


İnsanlık tarihi boyunca insanlar bu şekle sahip tapınaklar inşaa ettiler. Bu şeklin neye hizmet ettiğini ve neden inşaa edildiği konusunda az da olsa bilgimiz var ancak kesin olan bir şey var ki siyonistlerin taparcasına önem verdiği, aritmetik hesaplamalarla farklı formlarda heryerde kullandığı bu şekil, kabalistik büyü öğretilerinde cin'lerle iletişimde kullanılıyor ve Hz Süleymanın Mühründe bulunuyor.

 Hz Süleyman, peygamberler arasında farklı bir özelliğe sahipti. Hem insanların hemde cinlerin peygamberiydi. Başka bir boyutta yaşayan ve bizimle iletişimleri yasaklanmış olan cinler alemine de etki edebilen ve zamanında toplumunun kralı olan Hz. Süleyman, cinleri emrinde kullanıyor, onlara bina inşaa ettiriyordu.
                                                        Hz. Süleyman ve cinler tasviri

 Hz. Süleyman'ın bu özelliklerle donatılması Allah tarafındandır. Ancak siyonistler, Hz. Süleymanın altı köşeli yıldız mührü sayesinde ve ona yüklenen büyüler sayesinde bu hüküm gücüne ulaşabildiğini söyler.

 Bir peygamberin kendisine özellikle verilmiş mucizelerinin itibarını yerle bir etmek isteyen siyonizm yaratıcıyı bu konunun dışında tutmak için bu yalanı uydurmuştur. Hz. Süleyman herhangi bir büyüyle uğraşmadan cinlere, kuşlara, insanlara hükmedebiliyordu. İnsanlara büyüyü gösteren ve insanları önce uyararak ''bu kötü bir iştir, fitnedir gelecekte bunları size öğretenlere itibar etmeyin'' diyen iki melek olan Harut ile Marut'dur.

 Ve bir efsaneye göre insanların işlediği günahları kınayan meleklere Allah; ''Siz de onlardan olsaydınız siz de aynısını yapardınız'' der ve içlerinden en iyi olan ikisini Harut ile Marut'u yeryüzüne Babil şehrine gönderir. Ve iki melek insanlara sihir ve büyüyü öğretir. Büyü, ilk olarak Babil zamanında başlamıştır.

Hz. Süleymana atfedilen sembol siyonistler için en önemli sembollerden biridir.








 Ve diğer bir önemli sembol ise tek gözdür. Tüm medya organlarında kullanılan ve masonlar arası işaretleşme sembollerinden olan göz ise şeytanın gözü olarak nitelendirilir. Ancak bu nitelendirmeden çok, bir gerçektir.

 Hz. İbrahim ve oğlu Hz. İsmail iyi anlaşan bir baba ve oğuldur. Hz. İsmail babası ile iş tutacak yaşa geldiğinde baba Hz İbrahim bir rüya görür. Ve ertesi gün oğluna ''rüyamda seni boğazlıyordum oğul'' der. 

  Peygamberlerin rüyaları vahiy niteliğindedir. Ve peygamberler seçilmiş oldukları bu özel görev sebebiyle biz sıradan insanların uğradığı sınavlardan daha ağır sınavlara tabi tutulmuşlardır.

 Bunun üzerine oğul Hz. İsmail; ''Neyle görevlendirildiysen yap baba. Beni sabrederken bulacaksın'' der. Hz. İbrahim oğlunu kurban etmeye, yerleşim biriminden uzağa, çöle doğru giderken karşıdan gelen bastonlu yaşlı aksak bir adam görür. Bu adamı ilk defa görmektedir, yanından geçip giderler. Adam arkasına döner ve ''nereye böyle o çocuğun gözünü neden bağladın yoksa kesecekmisin?'' der. Hz. İbrahim aldırmaz ancak az sonra sesini yükselterek adam; ''dur yapma sen delirdinmi, aklınımı kaçırdın, sen çılgınsın'' diyerek Hz. İbrahimi sinirlendirir. Ve Hz İbrahim yerden irice bir taş alıp adama doğru ''benim işime karışma'' diyerek fırlatır. Taş adamın sağ gözüne denk gelir ve adamın gözü kör olur.

 Cinler, başka yaşam formlarında insanlara görünebilme yeteneğine sahiptir. Ve cinlerin başı şeytan, yani iblis de bir cindir.  İblis sol gözüyle görür. Sembollerde bu sebeple sol göz kullanılır.

 Gidecekleri yere vardıklarında Yaradan, Hz. İbrahim'e oğlunun da kendinin de sabrettiğini, ve oğlunu kurban etmesine gerek olmadığını söyler. Ve Hz. İbrahime kurban etmesi için bir kurbanlık hayvan gönderir. Çeşitli tefsir ve çevirilerde bu hayvanın dağ keçisi olduğu söylenir.

 Tevratın bozulmamış orjinal metinlerinde de bu hayvan bir keçidir.


 Siyonizm bu sebeple keçiyi şeytan tasfirlerinde kullanır.

Tek göz sembolüne atıf edilen anlamlar bununla sınırlı değildir. Eski Mısır medeniyetinde tanrı kabul edilen put ve yönetici sınıfından insanlar vardı. Horus, seth, osiris, wedjat, ra.. Bu şahıslar taht kavgası yaşayan Mısırın eski, mitolojik yöneticileri ve aynı zamanda ilahlarıydı. Çünkü aptallaştırılan Mısır halkı gözünde ilahlaştırılmış kimselerdi ve tanrı olarak görülüyorlardı.

 Mısır zamanında da bu sembol kullanılmaktaydı. İsmi geçen krallarına veya başka birşeyi anlatmak amacıyla kullanılmış olabilir ancak konumuz siyonizmin neden kullandığı.
 Siyonizm bu eski mısır krallarının ikisine tek göz sembolünü atfederek hedef şaşırtmayı amaçlamıştır. Gerçeği sorgulamayan insanoğlu, gerçeğin ne olduğuna ulaşmakta daha fazla zorlansın, verilen bilgiyi doğru kabul ederek buna inansın diyedir.

                                      Mason devleti olan Amerika'nın tasarlanan ilk bayrağı.

(Ayrıca paralarında piramit ve göz bulunmasına rağmen ''aga bu nedir'' demeden senelerce her gün kullanan amerikalılara da selam ederim.)




Ra'nın gözü motifinde göz üzerindeki çizgi ve alttan devam eden iki ayrı çizginin de bir anlamı vardır ve bu motif bir bütündür. Bir bütünün şeklidir. Üstteki bombeli şekil, estetik operayonlarla kaşı alnının ortasına çıkan Ajda Pekkan'da bile yoktur. Alttan sarkan çizgileri söylemiyorum bile..



                                                              Kullanmamız gereken şey.

 Beynin yandan kesiti verilmiş bölümlerini görüyoruz. Orta merkez ve yan çevre kısmı Thalamus adı verilen merkezi sistemdir. Aha da Wikipeidası


Tüm duyu organları ve merkezi sinir sistemi bu merkezde kontrol edilir, anlaşılır, işlenir.. Bu merkez beynin server'ı gibidir. Tüm sinirlere buradan anlaşılan verilere karşılık olarak tepkiler yollanır. Duyu organlarının raporları burada anlaşılır hale gelir, sinir sisteminden gelen veriler burada işlenip anlaşılır hale getirilir.
Yani beyin buradan öğrenir. Öğrenip ''düşünme'' dediğimiz işi de buradaki verilerle yaparız.

 Eye of Horus (tek göz) şekli, beynin bu bölümüyle birebir aynıdır.






Ve bu şeklin her bir bölümü beyindeki bir kontrol mekanizmasına (bölgesine) denk gelecek şekilde tasarlanmıştır.








Siyonizmin neyi hedeflediğini daha iyi anlıyoruz.  Beyin kontrolü demek sadece radyoaktif uygulamalarla beyni sarhoş insanlar elde etmek demek değildir. Bizler, en azından bizim jenerasyon medyanın icadından beri yalanlarla dolu Tv programları, örnek aldığımız ünlüler, tüketim sistemi, ekonomik daraltmalar ve para manipülasyonları, siyaset ve politika ile beyni yıkananlarız.
 Bunlar sadece görünen dünyaya bakınca gördüklerimiz. El altından yapılan çabaları da deşeceğimiz zamanlar gelecektir.

 Sembolizm siyonistler için vazgeçilmezdir. Yazının başında da söylediğim gibi onların yeraltındaki dünyalarının anahtarları semboller olacaktı çünkü gizli olmaları gerekliydi. Çünkü toprağın üzerinde onlara daha işin başındayken karşı çıkanlar olacaktı. Gizlenip saklanmaktan başka çareleri yoktu.


 Bunun yanında bu semboller popüler kültüre bulaştırılır ve insanlar tarafından kabul edilir. Neden ünlülerin bu işaretleri yaptığına dair hiçbir fikrimiz yoktu. Ve hiç düşünmedik.



Ve sembolizm yukarda da bahsettiğim gibi günümüze veya 1700 lerde temelleri atılan ''siyonizm''e özgü bir anlaşma dili değildir. Bu sistem babilden beri hatta ondan önceki mitolojik çağlardan beri vardır.

                                         Farklı kültürler, aynı inanış tarzı. Mimari ve semboller.







                                                     Bize heykel diye yedirilen bir put.

 Hindu, babylon (babil), mısır, lut, eyke... Bütün bu medeniyetlerdeki put, tapınak, ve sembolizmin birbirine benzer olmasının sebebi tarihin sürekli kendini tekrar ettiğidir. Çünkü kovulmuş olan iblis, veya siyonistlerin ona atfettiği övgü dolu isim olan ''ışık getiren'' lucifer, ırçı kindar bir cindir, ve yaratılışın başından bu yana insanlara kin duymaktadır. Bu konuyu da ayrı bir yazıda deşeceğim sevgili sarhoşlar.


Sembollerin günlük hayata ve popüler kültüre en iyi adaptasyonunun sağlandığı alanlardan biri de heavymetal kültürüdür. Rock müziğin üzerine basınca ciyaklayan sıçan gibi ezilip suyunun çıkarıldığı bu tarzını ben sevmem ama seven sever ona da karışmam. Rock müzikte ve metal tarzda headbang hareketini anlamam ama ilk olarak Black Sabbath’in vokalisti Ronnie James Dio tarafından kullanıldığı varsayılan ''boynuz'' veya ''metal'' işareti denilen hareket.


                                                                  Paris Hilton olmak.


 Rock müziğe adapte edilen bu hareketin müzikle, rock'la, gitarla, yada herhangi müzikle ilgili hiçbirşeyle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Bu, sosyal hayata ve toplumlara kendi kültürünü domine eden siyonizmin başarısını ve propoganda gücünü test etmek amacıyla yaydığı ''öğreti''dir. Ve ayrıca onların anlayışında manevi bir önemi daha vardır.

 Siyonizm yaptığı her ritüelde, söylediği her cümlede lucifer'a övgü yağdırır. Kendilerine ışık getiren varlık olarak tanımladıkları varlığı sürekli överler ve her hareketlerinde ona saygı duyarlar. Ve ortalama bir metal konserinde binlerce kişiye bu hareketi yaptırarak kendilerine göre 'koyun' olan insanların da saygı duymasını sağlamış olurlar.

 Dünya bu denli sapık zihniyetli kişilerce yönlendirilir.


                                                   ''Babil zamanında Rock müzik.'' Adlı eser




Kabala büyü sanatında kullanılan işaretler. Şimdiki zamanda kullanılan el işaretlerinin kökenidir.

 Önem verilen bir diğer sembol de yılandır. Yılanın kökeni kabala büyü sanatına dayanır ve siyonizmde şeytanı ve dünya için yapılacak planları sembolize eder. Siyonizmin yılanı kendi kuyruğunu ısıran yılandır. Yılanın başı siyonizm anlayışını, gövdesi ise illuminati, masonluk gibi siyonizme hizmet eden toplulukları ve dünyanın geri kalanını temsil eder. Siyonist yahudiler için önemli bir semboldür.

                                                       israile ait yeni yıl tebrik kartı



Yıllar önce yahudilerin devlet kurmayı istedikleri alanı gösteren harita. Üzerinde üçgenler olan siyah yılanın çevrelediği bölge, Siyonizmin aktif olduğu ve hedeflediği bölgedir. Günümüzde Dünya'nın en karışık bölgesi de burasıdır.





 Hexagram - siyon yıldızı - Davudun mührü

 Siyonizmin ana anahtarı kabul edilir. israil bayrağında fırat ve nil nehirlerini temsil eden iki mavi şerit arasında yer alır. Tamamen ocült kabala öğretilerine dayanarak yapılmıştır. Hakkında ''iyi ve kötünün karışımından oluşan hayat'' , '' kadın ve erkek birleşimi'' gibi açıklamalar olsa da tamamen şeytana övgü dolu matamatiksel bir semboldür.

Siyon yıldızı;

6 küçük üçgen, 6 kenarlı hexagon (altıgen), 6 köşeli yıldızdır.  =  Siyon yıldızı 666'yı, şeytana atfedilen sayıyı gösterir.

2 eşkenar üçgenin birleşimidir. Ve 60 - 60 - 60 derecelerden oluşur..









Sembol çok. Devam edecek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ayıkıyormusun?