9 Kasım 2013 Cumartesi

Enerjinin İnsana Etkisi. Ley Hatları



Ley hatları:

 Dünyadaki tüm gözle görülür, elle tutulur maddeler atomlardan meydana gelir. Bunu çoğumuz biliyoruz. Atomlar sürekli titreşim halinde olan varlıklardır. Titreşimden ötürü bir enerji açığa çıkarırlar ve zaten kendileri bir enerji parçacığıdır. Ve kelimenin tam anlamıyla tüm varlıklar enerjiden meydana gelir. Ve bu enerji tanecikleri manyetik alan oluşturarak diğer atomlarla sürekli etkileşim içindedirler. 
İnsan hayvan bitki herşeyin etrafı ile manyetik bir etkileşimi var. Konu bununla alakalı. Bu asla şarlatanların çokça bahsettiği ''çakralar-karma-vücuttaki bilmemne noktaları'' falan gibi birşey değil. Hissiyat da diyebilirsiniz etrafına yaydığın enerji de. Bu aslında basit bir olay. Yıllarca hapis yatmış makumların arasında kendinizi rahat veya neşeli hissedebilirmisiniz? Zor..
  İnsanların ve diğer canlıların oluşturduğu enerjiler psikolojiye ‘’pozitif’’ veya ‘’negatif’’ enerji olarak yansır.. Suratı asık devamlı mutsuz birinin yanında kendinizi iyi hissetmezsiniz..
 Ve bu enerjiler yeryüzünde bir döngü halinde yani üretiliyorlar ve tükeniyorlar. Çok neşeli bir kızın hiç ilginiz yokken ondan hoşlanmanıza sebep olabileceği gibi. Veya arabesk müziğin ruh halini negatife dönüştürebileceği gibi.. Ancak bu biraz daha soyut bir konu. Yeryüzünde iyiler ve kötülerin savaşı sadece fiziksel olmuyor. Ve olmayacak. Soyut bir takım kavramlar da işin içinde var. Ve şimdiye kadarki araştırdıklarım da aynı sonuç üzerine odaklı. Kötü ve iyi enerjiler de bu savaşta rol oynuyor ve oynayacak.

Bu bahsettiğimiz lucy'lerin bir derdi de kötü enerjiye destek vermek. Görünürde ayinleri somut ve liderlerine övgü gibi gözüksede başka bir amaç da kötü enerjinin açığa çıkmasını sağlamak, iyi enerjiye baskın gelmesini amaçlamak.. Toplu katliamlar- 11 eylül mega ritüeli- savaşlar - cinsel sapkın ayinler hepsi bu amaca yönelik çarkları çeviriyor. Eskiden tanrılarına kurban diye insanları vahşice doğrarlardı (keza hala yapıyorlar) o ritüelin amacı da buydu. Allah iyilere ''iyilik yapmakta yarışın'' der. Onların kuralı ise ''kötülük iyiliği getirir'' yalanı ile. Kötülüğü pompalamak.


Enerji avcısı turistler
Üretilen kötü ve iyi enerjinin Dünya üzerinde belli bir hatta dolaştığına inanan ve bunu araştıran insanlar var. Arama motorundan aratırsanız çeşitli enerji hattı resimlerine ulaşırsınız. Bu hatların aynen deprem fay hatları gibi Dünya üzerindeki belli yerlerden geçtiğine inanan ve oralara seyahatler düzenleyip belli günlerde kamp kuranlar var. Ve böylece iyi enerjiden nasipleneceğini ve huzurla dolacağını düşünen insanlar çoğunlukta. Ben bu konuda çok bilgiye sahip değilim hatlar nereden geçer gerçekçi bir etkisi varmı? ancak şunu söyleyebilirim; aramızda çocukken veya şu anda da ramazanlarda da olsa bi camiye gidip kalabalıkla beraber bi oturan, o havayı soluyan, huzuru hissedenler vardır. Hislerinizi nasıl açıklayabilirsiniz o ortamda? Sadece din-namaz olarak algılamayın o atmosferden bahsediyorum. Loş ışıklı romantik bir şarkının çaldığı ahşap dekorlu ufak kafeler vardır. O kafelerde bir bardak çay içmek diğer mekanlardakinden farklı, güzel gelir ya insana o hisden bahsediyorum.

Kime sorsanız hac olayını çok garip ve inanılmaz güzel ''hissettiren'' bir yer olarak tanımlar. Camilerdeki hava da öyledir. Veya bir ormana ağaç dikmek, bir insana yardım etmek..Bir kediye kapla su koyarsınız o bile bir nebze huzur ve mutluluk verir. Ancak o kaba tekme atan biriyle birlikte mutlu olunma ihtimali sizce ne kadardır?

Hacda, camide, dost ortamında, aile ortamında bulunmanın verdiği mutluluk orada iyi bir iş yapılmasından ötürüdür. Orada hiçkimse (çoğunluk diyeyim) parayı pulu düşünmez. Üçkağıt yapmaz. Tecavüz gasp yapmaz. (yine çoğunlukla) Bu tür ortamlarda kötülük azdır, iyilik çok baskındır. İşte orada iyi enerji olmasının yegane sebebi bu.

Mekkede tavafın 7 tur olmasının çok çarpıcı bir sebebi vardı ancak şu an hatırlayamıyorum umarım biryerden bulurum yazarım. Ley hatlarının üzerinden geçtiği en önemli merkez de mekkenin tam ortasıdır. Kötü enerjinin yayılmasını amaçlayanlar i
çin adeta baraj engeli gibidir mekke. Ve orada yapılan faaliyetler.


Ley hatları haritası
Gelenler'i izlerseniz mimarinin enerji yayımında ne kadar etkili olduğunu da görürsünüz. Sivri - köşeli yapılar her zaman sertliği ve dikte etmeyi yani kötülüğe yöneltir. (piramit- obelisk (dikilitaşlar) -eski gotik yapıda olan kiliseler, sekizgen yapılar..) Oysa ki kubbe tarzında olan yapılar iyi enerjiyi toplar..







Ayasofya: Sekizgen kubbe zemini. Sonradan cami olunca bu yapı bozulmuştur.





Yeni tip camilere bakın. Modern kılıfı altında kubbe yapısı yokediliyor.



Bu konuyu tarihin en eski zamanlarından beri biliyorlardı. Bizim ''sanat eseri-eski yerleşim yeri'' sandığımız çoğu eski yapı bu hatlardaki nakli etkilemek için, veya gelecekte istenilen yere yönlendirmek için (!) yapılmış olabilir. (bunula ilgili bulgular mevcut)

ilgili video:
http://www.dailymotion....yyfre_news#.UWgabVeIfBE

Stonehage kayalıkları ingiltere:





Mısırdaki üç büyük piramit de tam hatırlamıyorum büyük yıldızların oluşturduğu bir yıldız kümesinin tam olarak altına denk gelir ve onların şekli ve dizilişinin aynısıdır.

Konuyu toparlarsak ley hatları enerji nakil hatlarıdır. Enerji tıpkı dünyanın yörüngesinde dönüşü gibi dünya çevresini belli noktalardan geçerek dolaşır. Kötü enerji de aynı sistemle çalışır. Ve bu siyah ve beyazın galibiyeti bizim dünyada yaptıklarımıza bağlı. Onlar hiçkimsenin iyi birşey yapmasını istemedikleri için dünyada parasal sıkıntılar, bölünmeler, fikir ayrılıkları, cinsel ve maddi pompalamalar.. v.b. leri var. Bunların hepsi aynı amaca hizmet eder. Hiçbiri insanlığın yararına bir nebze işe yaramaz.


(kabe'nin yapılışını merak edenler için:
http://insanveevren.wor...in-tarihcesi/#more-825)

1 yorum:

Ayıkıyormusun?