9 Kasım 2013 Cumartesi

Hitler



 Hitler, bu adamlar tarafından(yahudi rothschild ailesi), yahudileri, soykırım yapıyor yalanıyla o zamanlar israil olmayan topraklara göç etmesini sağlamak amacıyla çıkmış bir kukla dikdatördür.
  Arka planında yahudiler vardır.1948 de israil devleti kuruluyor. Ondan öncesinde yahudilere ait bir ülke bulunmamaktadır. Zira avrupada yaşamaya alışmış yahudileri bugünkü israil topraklarına göç etmelerine sebep olacak bir olay gerekiyordu. Aksi takdirde yıllardır yaşadığın doğduğun toprakları bırakıp adı sanı olmayan bir çorak bölgeye siz olsaydınız göç eder miydiniz?. Avrupada yaşayan Yahudiler de öyle yaptılar. 
 Kabul etmediler israile göç etmeyi. Soykırım sahtedir. Sadece hasta, yaşlı ve zenginlik seviyesi çok düşük yahudiler gaz odalarına gönderilmişlerdir. Bu da hedeflenen Yahudi aileleri korkutmaya yetmiştir.

Bugünkü israil toprakları 1. Dünya savaşı öncesi osmanlı topraklarına aittir . Osmanlının 1. Dünya savaşına almanların yanında sürüklenmesinin asıl sebebi de budur.

 Buna ek olarak daha önce de bahsettiğim bir film var lawrence of arabia. Bu filmi de izlemenizi tavsiye ederim çünkü açık bir şekilde ingiliz subayların yanında bir danışman sürekli her yerde refakat ediyor komutana fakat bir asker olmadığı çok açık. ve ingiliz ordusunun oradaki görevi kudüsü almaktı. Gerçek tarihte de bu olaylar yaşanmıştır. İngiliz subay lawrence onur madalyası almıştır.

  Bize inandırılan büyük hikayeler, masallar var. Bunlardan biri de hitlerin yahudi dümanlığı ve hiç sebep yokken..

 Yahudilerin yeni kurulacak israile çekilmesi için büyük bir sebep gerekliydi. Rica minnet yeterli olmayacaktı. İnsanlara dugusal bir sebep verirseniz inanırlar.


Hitlerin sembolü gamalı haç yani swastika

Eski mısırda güneş sembolüdür güneş tanrısı Ra'yı sembolize eder yahudilerin sembollerinden biri. Tamamen mısır hakimleri firavun kültürünü taklit ediyorlar.)


-Naziyi mali destekle mükemmel bir orduya ve dönemin gelişmiş silah teknolojisine sahip kılanlar küresel elitler yani Siyonist ailelerdir.
 
-İkinci dünya savaşında rusların çok güçlü ve amerikalılara korku salan bir orduya sahip olduğu masalı.. Silahlarına bakın batı silahlarının değişik versiyonlarıdır.
Rusların tektonik ve radyoaktif silahlara sahip olduğu ve korkulması gereken teröristler olduğu masallarıyla oyalandık. Dünya aslında tek kutupluyken Amerika-Rusya arasındaki böbürlenme senaryolarıyla hedef şaşırtılıyor. İkinci dünya savaşında Amerika mali ve sanayi desteğini ruslara kendisi gönderdi. Dünya haritasını bize hep amerika batıda rusya doğuda şeklinde gösterdikleri için inanamıyoruz buna Dünya gözümüzde hep o şekilde canlanıyor. oysa ters istikamette düşünürsek amerikayla rusya neredeyse kapı komşusu.

Büyük masallar büyük fitneler. Bu masalları medya bize her gün pompalıyor. İredemiz burada devreye girmeli sorgulamak en büyük erdemdir.


1 yorum:

  1. harbi lan.dünyayı düşünüce hep abd tarafından arım düşünüyoruz

    YanıtlaSil

Ayıkıyormusun?